FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Skupina Roklen


Poslední čtyři roky se v ekonomice i na trzích nesly v duchu velké nejistoty. Pandemii vystřídalo období vysoké inflace, geopolitického napětí a energetické krize. Česká ekonomika ze všeho vzešla, aniž by spadla do recese. Růst je však utlumený. Mnoho sektorů, včetně průmyslu a stavebnictví, zůstává pod tlakem. Ekonomika potřebuje silnou domácí, ale i zahraniční poptávku.

 

Skupina Roklen v tomto nadále nejistém prostředí pomáhá klientům zorientovat se v současném i očekávaném ekonomickém dění, stejně tak na trzích. Specializujeme se na devizové trhy. Klientům pomáháme s nastavením strategie směny měn i s řízením kurzových rizik.

 

Pokud Vás tato témata zajímají, neváhejte nás kontaktovat. Konzultace, nastavení strategie i směny jsou bez poplatků. Potkat se můžeme také na akci ForArch 17.-21.9.2024. V případě zájmu o bližší informace nebo o schůzku nás neváhejte kontaktovat info@roklen.cz / (+420) 236 071 600.

 

Skupina Roklen vznikla v roce 2014, kdy si její zakladatelé vytyčili cíl vytvořit finanční skupinu, která bude alternativou bankovního systému a poskytne širokou paletu finančních služeb pro podnikatele, firmy i privátní klienty. Jsme nebankovní subjekt s licencí obchodníka s cennými papíry a platební instituce, který disponuje týmem odborníků se zkušenostmi ze všech oblastí financí a kapitálových trhů.

 

Roklen nabízí portfolio vzájemně provázaných finančních služeb určených jak firmám a podnikatelům, tak privátním investorům. Roklen díky využití moderních technologii šetří svým klientům čas i peníze.






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2023

Facebook