FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

BÜRGER WINDOWS představuje inovativní 100% kompozitní okna na veletrhu FOR ARCH 2024


BÜRGER WINDOWS: Hráč na trhu oken a dveří s dokonalými produkty a inovativními technologiemi

 

Společnost Granotrading, s.r.o. s potěšením oznamuje svůj vstup do odvětví oken a dveří pod značkami BÜRGER WINDOWS a BÜRGER DOORS. Naše produkty, které spojují prvotřídní design s moderními technologiemi, představují ideální volbu pro všechny, hledají kvalitu, spolehlivost a inovace pro své domovy či komerční projekty. Tato nová značka, která přes vlastnické struktury, spojuje prodejce a výrobce oken s profilovými technologiemi INFIBEC, přináší inovativní řešení pro moderní stavby a renovace s potenciálem stát se důležitým hráčem na tomto trhu.

 

Inovativní řešení a technologický náskok

Naše výrobky jsou navrženy tak, aby splňovali nejvyššístandardy moderní architektury. Díky profilovým technologiím INFIBEC nabízíme nejen exklusivní design, ale také vysokou funkčnost a energetickou účinnost. Spolupráce mezi prodejci a výrobci oken, kterou tato značka umožňuje, přináší komplexní a sofistikovaná řešení pro nové stavby i rekonstrukce.

 

Technologický náskok oken BÜRGER WINDOWS díky kompozitním materiálům INFIBEC

BÜRGER WINDOWS nabízí produkty, které se výrazně odlišují od konkurenčních řešení na trhu díky inovativnímu využití 100% kompozitních materiálů INFIBEC. Tyto materiály, společně s pokročilou vícekomorovou konstrukcí a sofistikovaným těsnícím systémem, zajišťují mimořádnou pevnost, odolnost a dlouhou životnost oken. Zatímco většina výrobců spoléhá na tradiční materiály, BÜRGER WINDOWS přináší na trh technologickou revoluci s produkty, které kombinují prvotřídní estetiku s vynikajícími technickými parametry.

• Naše okna dosahují jednoho z nejlepších součinitelů prostupu tepla na trhu – Uw až 0,6 W/m²K, což je ideální volba pro nízkoenergetické a pasivní domy. Díky vysoké úrovni vzduchotěsnosti (třída 4), odolnosti vůči větru (C4) a zvukové izolaci až 35 dB BÜRGER WINDOWS nastavuje nové standardy v oblasti komfortu a funkčnosti. Bezpečnostní standardy odpovídají nejpřísnějším požadavkům (RC2), čímž naše okna zaručují ochranu nejen před nepříznivými podmínkami, ale i před nežádoucím vniknutím.

• Jednou z výjimečných výhod oken BÜRGER WINDOWS je použití materiálu INFIBEC, který je ze 70 % tvořen skleněnými vlákny. Díky této technologii mají rámy oken a skleněné výplně totožné, nebo velmi podobné tepelné roztažnosti. Tento dokonalý soulad minimalizuje pnutí mezi rámem a sklem, čímž výrazně snižuje riziko praskání skel, zejména u velkoformátových oken. To zajišťuje, že i při extrémních teplotních výkyvech zůstávají okna nepoškozená a plně funkční.

Povrchová úprava profilů, která zahrnuje speciální UV stabilizátor, zajišťuje dlouhodobou odolnost proti slunečnímu záření a zachování barevné stability. Kromě technických parametrů nabízí BÜRGER WINDOWS i širokou škálu designových možností, s více než 200 barevnými variantami dle palety RAL, které splňují i ty nejnáročnější estetické požadavky. Tím přináší architektům a developerům maximální flexibilitu v návrzích projektů, aniž by museli dělat kompromisy v oblasti kvality a výkonu.

V současnosti, na českém trhu, není dostupné u jiného výrobce tak komplexní spojení vynikajících technických vlastností, dlouhé životnosti a široké možnosti přizpůsobení dle individuálních potřeb. BÜRGER WINDOWS tím zajišťuje moderní a udržitelná řešení pro stavby a renovace, a nabízí produkty, které svým designem a technickými specifikacemi přinášejí zákazníkům trvalou hodnotu a spokojenost. V kombinaci s naší technologií INFIBEC a exkluzivními materiály představujeme okna, která vynikají nad konkurenčními produkty v každém ohledu.

 

BÜRGER WINDOWS na veletrhu FOR ARCH 2024

S radostí vás zveme také rádi pozvali na naši expozici na mezinárodním stavebním veletrhu FOR ARCH, který se uskuteční ve dnech 17.–21. září 2024 v areálu PVA EXPO PRAHA. Na našem výstavním stánku 4A11 vám představíme nejnovější produkty a inovace v oblasti oken a dveří, a zároveň vám poskytneme možnost bližšího seznámení s našimi plány pro budoucnost.

Pro všechny návštěvníky nabízíme čestné vstupenky, které lze získat prostřednictvím odkazu zde: https://forarch.cz/vystavovatel/voucher?v=5e6a00441c50c7ffdf48e862b8d7af25

 

Produkty, které posouvají hranice možností

BÜRGER WINDOWS a BÜRGER DOORS přinášejí řešení, která dokonale kombinují estetiku s technickou dokonalostí. Naše okna a dveře jsou navrženy pro maximální komfort, trvanlivost a energetickou úsporu, což je ideální pro zákazníky, kteří hledají dlouhodobá řešení pro své stavební projekty.

 

Spojení s INFIBEC: Záruka kvality

Díky spojení s INFIBEC, špičkovým výrobcem profilových technologií, se nám daří přinášet na trh oken a dveří produkty, které kombinují prvotřídní materiály s inovativními konstrukčními postupy. To nám umožňuje nabízet produkty, které splňují nejpřísnější požadavky na kvalitu a výkon. Věříme, že naše výrobky přinesou významné inovace na trh oken a dveří. Těšíme se na setkání s vámi na veletrhu FOR ARCH 2024, kde vám představíme naše vize a nové projekty.

 

Kontakt pro média a obchodní partnery:

Jan Škala, obchodní ředitel

BÜRGER WINDOWS, Granotrading, s.r.o.

+420 607 002 014

skala@burger-windows.cz

www.burger-windows.cz






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2023

Facebook