FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

ODSTARTOVALI JSME NEJVĚTŠÍ STAVEBNÍ UDÁLOST V ČR!


Dnes začal již 35. mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH, který je každoročně nejvýznamnější událostí českého stavebnictví a zároveň největší přehlídkou stavebních materiálů, technologií a firem v České republice. Veletrh FOR ARCH by si určitě neměli nechat ujít všichni, kteří se chystají stavět či rekonstruovat! Vaše dotazy jsou připraveni zodpovědět odborníci v bezplatných poradenských centrech i stovky vystavovatelů u svých expozic.

 

V pěti propojených výstavních halách se mimo jiné dozvíte, jaké jsou nejefektivnější fotovoltaické panely a bateriová úložiště, jak vybrat ten nejlepší kotel, jak vybudovat nízkoenergetickou domácnost plnou chytrých technologií, jak postavit dřevostavbu nebo pasivní dům, jak vyřešit své bydlení cenově dostupnými modulárními kontejnery i jak byt, dům nebo chatu správně zabezpečit proti zlodějům. Počítat můžete i s poradenstvím, které vám sdělí, jakou státní dotaci můžete ve vašem případě využít.

 

Prostudujte si bohatý doprovodný program, díky kterému se můžete stát odborníkem na širokou škálu stavebních témat.






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2023

Facebook