FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

ZACHRAŇ SVŮJ VALENTÝN DÍKY NAŠIM VYSTAVOVATELŮM Z VELETRHU FOR BEAUTY


Nestíháte vyrobit valentýnku? Nevadí. Pořiďte si na tuto skvělou příležitost pravé šampaňské a zachraňte svůj Valentýn naší speciální valentýnskou nabídkou od partnerů z veletrhu FOR BEAUTY na shopex.cz.

S radostí oznamujeme, že jsme na shopex.cz spustili společně s partnery Záhir Cosmetics, BK Beauty Keratin, Mibu a MOZABRICK naši speciální valentýnskou akci! Připravili jsme pro vás produkty, s kterými nešlápnete vedle a s kterými oslavíte tento zamilovaný den ve velkém stylu. Akce trvá až do 14. února, tak neváhejte!

Získejte 15% slevu na výrobky od partnera Záhir Cosmetics - jistota úspěšného dárku

Náš renomovaný partner z veletrhu FOR BEAUTY, Záhir Cosmetics, se s nadšením zapojil do této akce a nabízí exkluzivní slevu 15 % na všechny své sady a produkty v dárkovém balení. Ať už hledáte pleťovou kosmetiku, tělovou kosmetiku nebo dárek pro svého muže v podobě péče o vousy, u Záhir Cosmetics najdete vysoce kvalitní, čistě přírodní výrobky bez zbytečné chemie.
 

Luxusní dárkové kosmetické sady na vlasy od BK Beauty Keratin - ideální volba pro něj i pro ni

Pro ty, kteří chtějí překvapit své blízké opravdu nadstandardní vlasovou kosmetikou, máme v nabídce bohatý výběr kosmetických sad od předního výrobce BK Beauty Keratin. Tyto sady jsou navrženy tak, aby vyhovovaly jak mužům, tak ženám, a jsou ideálním způsobem, jak vyjádřit svou péči.
 

Oslavte Valentýna pravým šampaňským - užijte si 20% slevu při koupi alespoň 2 láhví

Co by to byl za Valentýn bez skleničky šampaňského? Pro tuto příležitost jsme připravili speciální slevu 20 % na celý sortiment šampaňského při koupi minimálně dvou láhví. Vyberte si z naší exkluzivní nabídky a učiňte tento den nezapomenutelným.
 

Valentýnská akce na foto-konstruktéry MOZABRICK  - dárek, který potěší nejen vaši drahou polovičku

Víme, jak těžké je překvapit své blízké, a proto vám s láskou pomůžeme. Pokud vaše drahá polovička nebo někdo jiný z rodiny či kamarádů rád něco vytváří vlastníma rukama, můžete si bez obav objednat sadu MOZABRICK. A pokud ne, pak sestavte obrázek z vaší fotografie a hotový obrázek věnujte jako dárek. Zaručujeme moře emocí a WOW-efekt.
 

Navštivte nás na shopex.cz a nechte se inspirovat naší rozmanitou nabídkou, která splní veškerá vaše očekávání. Tato valentýnská akce je šancí, jak najít dokonalé dárky pro vaše milované, a to vše s garantovanou kvalitou a stylovým balením. Ale pozor, Valentýn je tady již přesně za týden, tak neváhejte!

Přejeme vám krásný Valentýn plný lásky a radosti.


S pozdravem,
Tým Shopex.cz






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje