FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Exkluzivní veletržní zboží si můžete objednat již dnes


Veletrh FOR ARCH bude také letos přehlídkou toho nejlepšího napříč stavebními odvětvími. Již 34. ročník nejvýznamnější akce v oboru přinese návštěvníkům tipy a inspiraci pro stavbu, rekonstrukci a energetické úspory v domácnostech. V PVA EXPO PRAHA se také letos představí nejvýznamnější společnosti z oblastí elektroniky a zabezpečení, stavby, dřevostaveb, vytápění i wellness & spa a nabídnou produktové novinky i kvalitní práci.

Pestrý sortiment z mnoha odvětví stavebních oborů je k dispozici také na webovém portálu Shopex.cz. Jeho prostřednictvím mají nejen návštěvníci akce jedinečnou příležitost získat produkty, které budou vystaveny právě na veletrhu. Tato marketplace platforma nabízí také přístup k exkluzivním a limitovaným edicím vánočních dekorací a doplňků přímo od vybraných designérů a prodejců. Jaké nabízí výhody?

Veletržní produkty je možné nakupovat nejen během konání akce, ale také po celý rok, a to 7 dní v týdnu, 24 hodin denně. Navíc za konkurenceschopné ceny, kdy nechybí pravidelné slevy, akce či speciální nabídky. Shopex.cz klade také důraz na bezpečnost transakcí zákazníků a nabízí zabezpečené platební brány. Díky spolupráci s prověřenými prodejci, především z řad vystavovatelů na letňanských veletrzích, jsou zásilky doručovány spolehlivě a rychle. Stačí si jen vybrat z široké nabídky. Více na www.shopex.cz.






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje