FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

SOFT TONE pro rok 2023 zcela v novém kabátu


Samozřejmě tuto výrobkovou řadu můžete použít jak v kombinaci s teplovodním tak i s elektrickým topením. Veškeré technické parametry včetně koeficientů odporu a prostupnosti tepla naleznete na našich stránkách www.escopodlahy.cz v sekci dokumenty. Nové odstíny máme již na našich stránkách a jsou i součástí našeho vizualizátoru, takže již teď si můžete vyfotit vaši místnost a zobrazit vámi vybraný odstín z této nové řady ve vašem domě. K dispozici máte také 3D textury pro architekty a projektanty.

Novou řadu SOFT TONE můžete navrhovat a pokládat jak do soukromých objektů (rodinné domy, byty), tak i do komerčních prostor (kanceláře, obchody, restaurace) bude v nabídce ve všech našich dostupných kvalitativních tříděních ELEGANCE, SUPERB a ORIGINAL v těchto rozměrech:

14 x 190/225/245 mm

15 x 190 mm

Lze ji položit i do poslední dobou populárního stromečku, kde v nabídce budou rozměry 14 x 120 x 600 mm a 14 x 175 x 700 mm

Povrchová úprava dále zůstává tvrdými voskovými oleji, kde již velmi dlouho používáme značku OSMO.

Jsme pevně přesvědčeni, že jestli se rozhodnete právě pro tuto řadu SOFT TONE, budete velmi spokojeni a vytvoříte si u vás doma „ten svůj originální koutek přírody“

 

 

 






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje