FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Zažijte dřevostavbu naživo


Chcete zažít dřevostavbu naživo? Vzorové dřevostavby ATRIUM slouží jako veřejně přístupné domy, které můžete navštívit a zažít si jednoduše dřevostavbu na vlastní kůži. Ve vzorových dřevostavbách získáte odpovědi na Vaše otázky týkající se typové nabídky domů, jejich úprav, dodávky, stavby či technických parametrů domu přímo od našich odborníků na místě. Vzorové domy jsou otevřeny denně včetně víkendů a svátků od 10 do 18 hodin.

Navštivte vzorový dům v Praze v Průhonicích

Vzorový dům TENDECE je postaven podle návrhu Ing. arch. Vlastimila Mulače. I přes svůj moderní vzhled zapadá do okolní zástavby rodinných domů. Nabízí zajímavou a netradiční kombinaci pultové i sedlové střechy. Celý dům je zcela novým přístupem k materiálům i ke ztvárnění vnitřních dispozic domu. Návštěvník zde najde nejen moderní technologie (solární systém na ohřev TUV a přitápění, decentrální větrání se zpětným ziskem tepla, inteligentní systém Synco Living, apod.), ale i ukázku kombinace obkladu domu dřevem a cembonitovými deskami.

Přijďte, uvidíte naživo (odkaz na mapu)

Kunratická 904, Průhonice, tel. +420 261 090 105, dum.praha@atrium.cz, otevřeno po-ne, 10-18 hodin.









V Plzni je pro Vás připraven dvougenerační vzorový dům JUBILEUM PLZEŇ

Variabilní vzorový dům JUBILEUM PLZEŇ je rozdělen na dvě samostatné bytové jednotky spojené prostorný zádveřím. Podkrovní část a část bungalovu může fungovat společní i odděleně, jako dvougenerační dům pro potřeby domácího podnikání. JUBILEUM PLZEŇ je zajímavý designový rodinný dům, který je vybaven nejmodernějšími technologiemi, jako je tepelné čerpadlo, inteligentní elektroinstalace KNX, systém větrání se zpětným ziskem tepla apod. Vzorový dům je navržen v difuzně otevřené konstrukci ATRIUM DifuTech® CLIMA PASIV.

Přijďte, uvidíte naživo (odkaz na mapu)

Nepomucká 1291/211, Plzeň, tel. +420 373 712 812, dum.plzen@atrium.cz, otevřeno po-ne, 10-18 hodin.









V areál Brněnského výstaviště navštivte vzorovou dřevostavbu TERRA BRNO

Vzorový dům má své místo v Centru vzorových domů u výstaviště v Brně již od roku 2000. Dům TERRA prošel v roce 2007 modernizací a v této podobě má již mnoho realizací. Autorkou nových interiérů a venkovního vzhledu je Ing. arch. Simona Brezovanová. Dominantou domu je velká zimní zahrada a designově řešený balkon.

Přijďte, uvidíte naživo (odkaz na mapu)

EDEN 3000, areál výstaviště Brno, brána 9a, Výstaviště 1, Brno, tel. +420 541 159 472, dum.brno@atrium.cz, otevřeno po-ne, 10-18 hodin.









 






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje