FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Kam míří a jaké trendy má svět wellness & SPA? To představí třicátý FOR ARCH


Kam míří a jaké trendy má svět wellness & SPA? To představí třicátý FOR ARCH

Jubilejní stavební veletrh FOR ARCH ve dnech 17. až 21. září v PVA EXPO PRAHA představí také novinky a trendy z oboru wellness & SPA. Oborová prezentace BAZÉNY, SAUNY & SPA umožní návštěvníkům prohlídku největší sekce bazénů na jednom místě. Široký výběr nabídne luxusní zapuštěné bazény, nadzemní bazény, minibazénky na terasu i stále populárnější swimspa. Pro odborníky a manažery je připravena konference Hotelové wellness & SPA na téma „Personál ve wellness – jak ho získat, rozvíjet a udržet“.

 

Nedostatek vody je stále palčivějším problémem, který se začíná projevovat i v oblasti wellness & spa. Obecně patří Česká republika dlouhodobě mezi země s nejvyšším počtem bazénů v přepočtu na obyvatele, víc jich mají už jen Francie a Španělsko.

 

Součástí zářijového veletrhu FOR ARCH je i expozice bazénů a navazující doprovodný program. Mohlo by se zdát, že se jedná pouze o záležitost pro města, obce a firmy podnikající ve wellness, protože pro stavebníka je po sezóně. Ale při plánování bazénu nejde jen o to vybrat vhodný materiál, konstrukční a technologické provedení, je třeba pečlivě zvážit i způsob provozování bazénu. S tím souvisí volba technického vybavení bazénů (čerpadla, technologie čištění a úpravy vody, ohřev vody, využití obnovitelných zdrojů – solárních kolektorů a tepelných čerpadel), a to vše chce čas. Více






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje