FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Ochutnávka FOR ARCH 2019: Které novinky a trendy ze stavebnictví se představí v Letňanech?


Ochutnávka FOR ARCH 2019: Které novinky a trendy ze stavebnictví se představí v Letňanech?

Strojní zdění, chytré zdivo nebo moderní venkovní stínění oken a mnoho dalších novinek uvidí návštěvníci zářijového veletrhu FOR ARCH.  Vystavovatelé v PVA EXPO PRAHA ve dnech 17. až 21. září představí systémy reagující na zvyšující se požadavky energetických úspor, hospodaření s energií a energetické účinnosti.      

Jednou z novinek bude strojní zdění velkoformátových dílců, tato novinka roku 2019 Silka Tempo se stala hitem společnosti Xella. Silka Tempo pomáhá efektivně vyřešit nedostatek pracovních sil na stavbách a současně stavět s mimořádnou přesností a rychlostí. Přináší úsporu času a je kombinovatelná s dalšími systémovými produkty Ytong a Multipor. Dalším trendem, který návštěvníky jistě zaujme, jsou podlahové potěry CEMEX nejen pro podlahové vytápění, které umožní menší tepelné ztráty objektů a využití nízkoteplnotních zdrojů tepla. Celý text zde.






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje