FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Veletrh FOR ARCH 2019 jako partner pro vaše stavební plány. Poradí, jaké dotace lze čerpat


Veletrh FOR ARCH 2019 jako partner pro vaše stavební plány. Poradí, jaké dotace lze čerpat

Jubilejní 30. ročník veletrhu FOR ARCH přinese kromě novinek a trendů z oblasti stavebnictví také klíčové informace, jak pro své bydlení získat dotace. Ať už se jedná o rekonstrukci, výstavbu nebo koupi domu i bytu, pomoci může příspěvek. Vedle velkých dotačních titulů jako např. Dešťovka, Bydlení pro mladé či Nová zelená úsporám jsou k dispozici další specifické dotační tituly, např. Příspěvek na zvláštní pomůcku, který představuje dávku určenou lidem s těžkým zdravotním postižením. 

Jaké peníze jsou nyní k dispozici? I to zjistí návštěvníci ve dnech 17. až 21. září v PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Na veletrhu FOR ARCH tradičně nabízí poradenství Ministerstvo životního prostředí ČR, ale o dotacích vědí i jednotliví vystavovatelé a rádi poradí na koho se obrátit, případně sami s vyřízením dotací pomohou. 






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje